fbpx Skip to main content

Al 26 jaar werkt Prince Fibre samen met Aermast voor unieke toepassingen in de constructie- en infrastructuurindustrie. Aermast is specialist in de professionele vlaggen- en vlaggenmastenbranche en produceert in samenwerking met Prince Fibre vlaggenmastuithouders van kwalitatief hoogwaardig niveau. Dankzij Prince Fibre is iedere vlag, bij veel en weinig wind, altijd goed leesbaar.

Een jarenlange relatie

Voor de verkoop van vlaggenmasten, frames, spanframes, huurmasten en aanverwante artikelen ontwikkelt Aermast op maat gemaakte producten. De samenwerking tussen Prince Fibre en Aermast ontstond al in 1992, toen de vlaggenmastenproducent masten en windturbinebladen van Prince Fibre begon af te nemen. Een jaar later nam de fabrikant de volledige voorraad en productie van de vlaggenmasten over. Nu, 28 jaar later, worden er nog altijd glasvezelversterkte pultrusieprofielen van Prince Fibre verwerkt in de Aermast vlaggenmasten. Van beide kanten wordt de relatie als zeer prettig ervaren met korte lijnen, altijd snelle leveringen en uiteraard een uitstekend product.

Glasvezelversterkte vlaggenmastuithouders
Aermast kiest al jaren bewust voor de glasvezelversterkte buizen van Prince Fibre voor hun vlaggenmasthouders. De glasvezelprofielbuizen van 16 x 12 millimeter worden, in tegenstelling tot aluminium, bij een harde wind niet blijvend krom. Dankzij het hoge volume vezels in de glasvezel buis blijven de vlaggenmastuithouders altijd in hun huidige rechtheid en gaan ze niet doorhangen. Ter demonstratie staan zowel bij Prince Fibre als bij Aermast momenteel twee prachtige vlaggenmasten van carbonbuizen aan de voorkant van het bedrijf te pronken. Deze vlaggenmasten zijn het resultaat van een gedachte om ook de vlaggenmast van composiet ontwikkelen, volledig carbon!

Glasvezelproject met Prince Fibre

Als innovatief technologiebedrijf is Prince Fibre elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van processen. Glasvezelprofielen lenen zich uitstekend voor toepassingen in de constructie- en infrastructuurbranche. Bent u door dit unieke glasvezelproject ook benieuwd naar de mogelijkheden die glasvezel u kunnen bieden? Prince Fibre adviseert u op persoonlijke en deskundige wijze. Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een uniek op maat ontwikkeld product. Neem gerust contact op met onze specialisten. Dan bekijken we met u de mogelijkheden!

Contact opnemen