fbpx Skip to main content

CO2 Footprint Prince Fibre

Bij Prince Fibre zijn de thema’s duurzaamheid en circulariteit belangrijk. We hebben daarom onze doelen en verbeteringen vastgesteld en deze gecertificeerd op niveau 3 van de CO2 footprint.

De certificering heeft gezorgd voor meer inzicht in de uitstoot van Prince Fibre Tech. Als lid van de club van 49 (een collectief van verschillende bedrijven binnen onze industrie die als doel hebben om in 2030 49% minder uitstoot te leveren aan deze wereld) zijn we druk bezig geweest om de juiste stappen te zetten om als bedrijf het doel te bereiken om de uitstoot te verminderen.

De certificering is gedaan door TUV. De normen van deze certificering zijn hoog, met onderdelen als het volledig in kaart brengen van de uitstoot van de gehele zakenreis, samen met scope 1 & 2 van de CO2-prestatieladder. Naast het volledig in kaart brengen van deze onderdelen is een pagina gemaakt op SKAO waarin de maatregelen zijn verwerkt.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij als bedrijf een beter inzicht hebben in de uitstoot van het bedrijf. Het heeft ons veel inzicht gegeven in de mogelijke doelstelling om de uitstoot te verminderen. De volgende stap: de bijbehorende acties ondernemen voor een meer duurzame en circulaire toekomst.

Voortgangsverslag en energie actieplan

In dit document leest u alles over het beleid van Prince Fibre omtrent onze CO2 footprint.

CO2-bewust Certificaat niveau 3

Contactgegevens

Bij Prince Fibre helpen wij u graag, van advies tot speciale producties.

U kunt contact opnemen door hiernaast uw gegevens en een bericht achter te laten, of door direct te e-mailen of bellen naar ons kantoor in Dronten.

De Vecht 44
8253 PH Dronten
Nederland
sales@princefibre.com
0321-316425

Neem contact op met ons