fbpx Skip to main content

Glasvezel dorpel ter vervanging van conventionele bouwelementen

Raam- en onderdorpels zijn onderdeel van het kozijn. De onderdorpel is de onderste horizontale balk van een kozijn en is vaak uitgevoerd in het materiaal waar het kozijn van is gemaakt, zoals hout, aluminium of Belgisch hardsteen. De door Prince Fibre ontwikkelde onderdorpel is opgebouwd uit duurzaam glasvezel en een excentriek vlies. Dit vlies geeft de dorpel een echt hardstenen look. Hierdoor hoeft men niet in te leveren op het uiterlijk van kozijnen en raamwerken. De grote voordelen van deze innovatieve dorpel zijn dat hij relatief licht in gewicht is en bijzonder goed isoleert. Glasvezel is namelijk één van de beste isolatoren en met de huidige regelgeving in het bouwbesluit een prachtige oplossing daar waar verschillende materialen in de bouw op elkaar aansluiten. Isolatiewaarden worden nu eenmaal steeds belangrijker binnen de bouw. De combinatie van duurzaamheid, lichtgewicht en isolatie zorgt er dus voor dat de glasvezel dorpel het perfecte alternatief is.

Unieke Samenwerking

Als innovatief technologiebedrijf is Prince Fibre elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van processen. Samen met onze klant hebben we de exacte vraag naar het product afgekaderd en geperfectioneerd door constant bij de productie van de dorpel betrokken te zijn. Een prettige onderlinge samenwerking resulteerde uiteindelijk in de geoptimaliseerde glasvezel onderdorpel. Het collaboratief ontwikkelen van een klantspecifiek product staat hoog in het vaandel bij Prince Fibre. Door gezamenlijk een uniek product te ontwerpen en creëren, verwezenlijken we als specialistische ondernemingen groei bij en voor elkaar.

Glasvezelproject met Prince Fibre

Als innovatief technologiebedrijf is Prince Fibre elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van processen. Glasvezelprofielen lenen zich uitstekend voor toepassingen in de constructie- en infrastructuurbranche. Bent u door dit unieke glasvezelproject ook benieuwd naar de mogelijkheden die glasvezel u kunnen bieden? Prince Fibre adviseert u op persoonlijke en deskundige wijze. Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een uniek op maat ontwikkeld product. Neem gerust contact op met onze specialisten. Dan bekijken we met u de mogelijkheden!

Contact opnemen