De onderdorpel van het raamkozijn is vaak gemaakt van materialen als aluminium of Belgisch hardsteen. Dit ziet er heel mooi uit, maar laat nog wat te wensen over als het aankomt op de isolerende waarde.
Met het Bouwbesluit 2012 zijn de eisen met betrekking tot energieverbruik enorm aangescherpt, waardoor ook een onderdeel als de onderdorpel heroverwogen kan worden tijdens de bouw.

Glasvezel

Onderdorpels

Glasvezel is een zeer goede isolator, waardoor dit het ideale materiaal is om als onderdorpel te gebruiken. Met de toevoeging van een excentriek vlies kan het glasvezel ieder uiterlijk worden geven die maar wenselijk is; van hout tot Belgisch hardsteen.

Klant specifieke producten

De onderdorpel

Het onstaan

Als innovatief technologiebedrijf is Prince Fibre elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van processen. Zo zijn we samen met onze klant constant bij de dorpel betrokken geweest om de exacte vraag naar het product af te kaderen en te perfectioneren.

Een prettige onderlinge samenwerking resulteerde uiteindelijk in de geoptimaliseerde glasvezel onderdorpel.

Klant specifieke producten

samen

Ontwikkelen

Het collaboratief ontwikkelen van een klantspecifiek product staat hoog in het vaandel bij Prince Fibre. Door gezamenlijk een uniek product te ontwerpen en creëren, verwezenlijken we als specialistische ondernemingen groei bij en voor elkaar.

Bent u door deze unieke onderdorpel ook geïnteresseerd geraakt in glasvezel?

Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een op maat ontwikkeld product. Neem gerust contact op met onze specialisten. Dan bekijken we met u de mogelijkheden!

Prince Fibre

Contact us

Make a non-binding appointment