fbpx Skip to main content
Bekijk ook deze toepassingen
GevelsKozijzen en roostersMachines en rollerbanenDrones & aeroZeilondersteuningMarineRobotarmenTelescopische statieven en buizenBouw en infrastructuurSport en vrije tijd
Download meer informatie

Download een van onze factsheets en kom meer te weten over onze composietprofielen.

Company White Paper

Isolerend en stijlvol

De onderdorpel van het raamkozijn is vaak gemaakt van materialen als aluminium of Belgisch hardsteen. Dit ziet er heel mooi uit, maar laat nog wat te wensen over als het aankomt op de isolerende waarde.

Met het Bouwbesluit 2012 zijn de eisen met betrekking tot energieverbruik enorm aangescherpt, waardoor ook een onderdeel als de onderdorpel heroverwogen kan worden tijdens de bouw.

het onstaan van de glasvezel onderdorpel

Als innovatief technologiebedrijf is Prince Fibre elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van processen. Zo zijn we samen met onze klant constant bij de dorpel betrokken geweest om de exacte vraag naar het product af te kaderen en te perfectioneren. Een prettige onderlinge samenwerking resulteerde uiteindelijk in de geoptimaliseerde glasvezel onderdorpel.

Een unieke uitstraling

Glasvezel is een zeer goede isolator, waardoor dit het ideale materiaal is om als onderdorpel te gebruiken. Met de toevoeging van een excentriek vlies kan het glasvezel ieder uiterlijk worden geven die maar wenselijk is; van hout tot Belgisch hardsteen.

Samen ontwikkelen

Het collaboratief ontwikkelen van een klantspecifiek product staat hoog in het vaandel bij Prince Fibre. Door gezamenlijk een uniek product te ontwerpen en creëren, verwezenlijken we als specialistische ondernemingen groei bij en voor elkaar.

Bent u door deze unieke onderdorpel ook geïnteresseerd geraakt in glasvezel?
Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een op maat ontwikkeld product. Neem gerust contact op met onze specialisten. Dan bekijken we met u de mogelijkheden!

Contact opnemen