Prince Fibre is sinds 1985 specialist in het ontwikkelen en produceren van composiet profielen. Wij zijn een innovatief technologiebedrijf dat de wereld van onze klanten lichter, sterker en efficiënter wil maken. We leveren hoge kwaliteit producten die uit voorraad leverbaar zijn. Ons assortiment beschikt onder andere over carbon of glasvezel buisprofielen. Ook maken wij een buisprofiel op maat om aan al uw wensen te voldoen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om voor alle technische vraagstukken een oplossing te bieden.

Verschillende buisprofielen

Een buisprofiel van Prince Fibre kan geproduceerd worden vanuit carbon of glasvezel. Daarbij kunt u ook de keuze maken voor een dikwandige of dunwandige buis. De buizen kennen diverse toepassingen. Zo worden ze gebruikt in de machinebouw, jachtbouw, luchtvaart, automotive industrie en voor sportartikelen. Onze buizen hebben een diameter tussen de 2 en 80 millimeter. U kunt er ook voor kiezen om een buisprofiel op maat laten maken. Prince Fibre ontwikkelt en produceert wat u nodig heeft. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Hoge stijfheid

Carbon buisprofiel

Onze standaard carbon profielen zijn hoogwaardige, vezel versterkte composiet profielen. De profielen zijn vaak direct uit voorraad leverbaar en worden toegepast in verschillende industrieën zoals de machinebouw, jachtbouw, constructie en in de luchtvaart. Wanneer hoge stijfheid en lichtgewicht gewenst zijn, biedt het gebruik van carbon uitkomst. Door deze combinatie is carbon ideaal om traditionele materialen, zoals staal en aluminium, te vervangen. Prince Fibre heeft zowel dikwandige als dunwandige carbonbuizen en deze zijn verkrijgbaar met een diameter tussen 2 en 80 millimeter.

Buisprofiel

Isolerend

Glasvezel buisprofiel

Door de combinatie van lichtgewicht en isolerende eigenschappen worden glasvezel profielen veelal gebruikt om traditionele materialen te vervangen. Zo worden ze vaak gebruikt binnen de machinebouw, jachtbouw, constructie en luchtvaart, maar ook voor sportartikelen. Prince Fibre biedt verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen en produceren van een glasvezel buisprofiel. Zo beschikken we over dikwandige en dunwandige buizen. Naast de buisprofielen is er ook de mogelijkheid tot glasvezel staven, kokers en produceren we profielen op maat. Een groot deel van onze glasvezel profielen leveren wij direct uit voorraad.

Buisprofiel

Contact buisprofiel Prince Fibre

Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder bij het vinden van het juist buisprofiel. Wilt u graag meer informatie of  buisprofiel bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij Prince Fibre helpen we u graag.

Contact us

Make a non-binding appointment