fbpx Skip to main content
Bekijk ook deze toepassingen
GevelsKozijzen en roostersMachines en rollerbanenDrones & aeroZeilondersteuningMarineRobotarmenTelescopische statieven en buizenBouw en infrastructuurSport en vrije tijd
Download meer informatie

Download een van onze factsheets en kom meer te weten over onze composietprofielen.

Company White Paper

Zonder corrosie, met kracht

Composieten zijn door hun eigenschappen het ideale product om ter versteviging aan zeildoeken toe te voegen. Dit geldt zowel voor de zeilsport als ook industriële zeilen en doeken die voor overige toepassingen gebruikt worden zoals opslag, wegtransport en luchttransport.

Krachtige toepassing van composieten

Het geringe gewicht en de kracht van de composietprofielen zorgen ervoor dat de zeilen en doeken bijna niet verzwaren, maar dat de profielen ze enkel versterken. Traditionele materialen verzwaren de zeilen wel en kunnen na verloop van tijd onder het gewicht beginnen te buigen of gaan doorzakken. De toevoeging van composieten aan zeilen of doeken zorgt er daarnaast voor dat het zeil een meer constructief element gaat vormen. Dit biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende industrieën: van zeilsport tot kassenbouw en van luchtvaart tot roldeuren.

Samen op zoek naar oplossingen

Op zoek naar een soortgelijke oplossing of benieuwd naar de mogelijkheden met glasvezel en carbon? Neem contact met ons op om uw situatie met onze specialisten door te nemen. We kijken graag samen met u naar nieuwe kansen voor verbetering.

Contact opnemen