21 februari 2023

Nieuw designvlies

Prince Fibre - AnnefleurMag ik me even voorstellen? Mijn naam is Annefleur Schrandt en sinds kort ben ik onderdeel van het Prince Fibre-team. Doordat Prince Fibre een designvlies in de composietprofielen aan het ontwikkelen is, ontstaat er ruimte voor een afstudeerstudent zoals ik om een opdracht uit te voeren. Ik ga me bezighouden met de vraag hoe Prince Fibre de doelgroep ‘wegbeheerder/landscaping’ aan de hand van het designvlies bewust kan maken van de composietprofielen.

Aankomend jaar hoop ik af te studeren als Communicatie en Multimedia Design specialist aan de Hogeschool Utrecht. Ik hoop deze kennis bij Prince Fibre in de praktijk te brengen. Wellicht ben ik nog onervaren in de composietprofielen, maar dat maakt mij des te gemotiveerder om de aankomende vier maanden aan de slag te gaan!

Vanuit mijn opleiding wordt de Human Design-methode verwacht, wat betekent dat ik veel met de doelgroep in gesprek zal gaan. En wellicht ben jij dat! Ik kijk er naar uit om je te spreken en om uiteindelijk een mooi concept te bedenken, om je bewust te maken wat er mogelijk is met designvlies in composietprofielen.

Contact us

Make a non-binding appointment