fbpx Skip to main content

NIEUW DESIGNVLIES

MANAGEMENT UPDATE

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Annefleur Schrandt en sinds kort ben ik onderdeel van het Prince Fibre-team. Doordat Prince Fibre een designvlies in de composietprofielen aan het ontwikkelen is, ontstaat er ruimte voor een afstudeerstudent zoals ik om een opdracht uit te voeren. Ik ga me bezighouden met de vraag hoe Prince Fibre de doelgroep ‘wegbeheerder/landscaping’ aan de hand van het designvlies bewust kan maken van de composietprofielen.

Aankomend jaar hoop ik af te studeren als Communicatie en Multimedia Design specialist aan de Hogeschool Utrecht. Ik hoop deze kennis bij Prince Fibre in de praktijk te brengen. Wellicht ben ik nog onervaren in de composietprofielen, maar dat maakt mij des te gemotiveerder om de aankomende vier maanden aan de slag te gaan!

Vanuit mijn opleiding wordt de Human Design-methode verwacht, wat betekent dat ik veel met de doelgroep in gesprek zal gaan. En wellicht ben jij dat! Ik kijk er naar uit om je te spreken en om uiteindelijk een mooi concept te bedenken, om je bewust te maken wat er mogelijk is met designvlies in composietprofielen.

Contactgegevens

Bij Prince Fibre helpen wij u graag, van advies tot speciale producties.

U kunt contact opnemen door hiernaast uw gegevens en een bericht achter te laten, of door direct te e-mailen of bellen naar ons kantoor in Dronten.

De Vecht 44
8253 PH Dronten
Nederland
sales@princefibre.com
0321-316425

Neem contact op met ons