fbpx Skip to main content

Coating voor Composiet

Door het toevoegen van een coating aan een composiet profiel, krijgt deze een unieke uitstraling die niet meer doet denken aan glasvezel of carbon. Wanneer een profiel in het straatbeeld gebruikt wordt, kan het wenselijk zijn om het profiel in de achtergrond te laten verdwijnen. Op de bedrijfsvloer kan het juist van belang zijn deze op te laten vallen omwille van veiligheidsredenen. Voor beide gevallen kan Prince Fibre een coating of bewerking toepassen die aansluit op de behoefte.

De bewerking kan op twee wijzen worden toegepast: met pigment of een (polyester) vlies.
Wanneer een egale bedekking van het composiet gewenst is, voegen wij pigment toe aan de hars die de vezels in hun vorm vastlegt. Dit is de eerste optie van een coating voor composiet.

Het (polyester) vlies kan het profiel een geheel ander uiterlijk geven, omdat hier onder andere patronen in te gebruiken zijn. Dit vlies voegen wij vlak voor het uitharden van de hars toe. De hars is doorzichtig, waardoor het vlies zichtbaar blijft op het eindproduct.

PROFIELEN MET PRINT

Een stijl naar keuze

Composiet profielen kunnen door middel van een excentriek vlies of pigment een passend uiterlijk krijgen voor het gewenste gebruik. Met kleuren of patronen is zo niet meer te zien dat hieronder glasvezel of carbon gebruikt is. Het is ook mogelijk om slechts een deel van het profiel met een coating te bedekken om juist het onderliggende profiel zichtbaar te houden.

 

Neem vrijblijvend contact op met Prince Fibre om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten

Ontmoet ons ervaren
Sales team

Gerard Goedegebure

Sales Developer

Gerard de Weerd

Chief Technology Officer

Geert de Groot

Technical Sales Support

Wim Groothuis

Chief Executive Officer

Contactgegevens

Bij Prince Fibre helpen wij u graag, van advies tot speciale producties.

U kunt contact opnemen door hiernaast uw gegevens en een bericht achter te laten, of door direct te e-mailen of bellen naar ons kantoor in Dronten.

De Vecht 44
8253 PH Dronten
Nederland
sales@princefibre.com
0321-316425

Neem contact op met ons