30 mei 2022

ATC

ATC focust zich onder andere op telescopische toepassingen met de buizen van Prince Fibre.

Prince Fibre werkt al jarenlang samen met ATC Composite Solutions. ATC Composite Solutions maakt koolstof en glasvezel oplossingen op maat voor zijn opdrachtgevers. Zo maken zij van de profielen van Prince Fibre volledig afgewerkte eindproducten, die direct door hun klanten in gebruik genomen worden. ATC focust zich onder andere op telescopische toepassingen met de buizen van Prince Fibre.

Telescopische toepassingen

ATC Composite Solutions maakt telescopische toepassingen van de composiet buizen. Dit doen ze door de buizen te verwerken tot statieven en hulpmiddelen voor zaken als glasbewassing, microfoonhengels of andere toepassingen die vragen om afstandsoverbrugging.

De statieven en telescopische buizen zijn door het gebruik van composieten licht in gewicht en zeer krachtig. Dit zorgt ervoor dat het materiaal beperkt doorbuigt en wendbaar blijft.

Het product van ATC

ATC Composite Solutions weet van composietprofielen eindproducten te maken die hun klanten direct in gebruik kunnen nemen. Dit doen ze door de profielen op maat te snijden, of hier onderdelen aan toe te voegen die nodig zijn om aan de wens van klanten te voldoen. Aan de telescopische buizen voegen ze bijvoorbeeld klemmen toe die de buis op iedere lengte vast kunnen zetten. Verder denken zij met klanten mee over de manier waarop de profielen van composiet aangepast kunnen worden voor de beste resultaten.

Een vertrouwde partner

Het partnerschap tussen ATC Composite Solutions en Prince Fibre is jaren geleden al tot stand gekomen. De eigenaar van ATC maakte onderdeel uit van het Prince Fibre team, voordat hij zijn eigen bedrijf startte.

Bij ATC zijn ze dan ook goed bekend met de ins en outs van Prince Fibre en weten ze waarvoor een passend product geleverd kan worden. Als het aankomt op het inkopen van composietprofielen komt het grootste deel van de ATC oplossingen bij Prince Fibre vandaan. Alleen wanneer de lengte of grootte van een gewenst profiel niet geleverd kan worden, koopt ATC ook bij twee andere partijen in.

Elkaar aanvullen

Price Fibre produceert composietprofielen die ATC Composite Solutions vervolgens weer tot een eindproduct verwerkt. Beide bedrijven vullen elkaar aan, waardoor de mogelijkheid ontstaat om betere aansluiting in de markt te vinden. Het is deze goede samenwerking die ervoor zorgt dat het partnerschap al jarenlang standhoudt.

Wilt u uw klanten een krachtig product van hoge kwaliteit aanbieden? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van composieten. Wilt u uw voorraden aangevuld houden, zodat u nooit om onderdelen verlegen zit? Dan is Prince Fibre uw betrouwbare partner.

 

 

Contact us

Make a non-binding appointment