Ben jij de operator voor onze pultrusielijnen?

 

Werken bij Prince Fibre is werken bij een high tech Nederlands bedrijf.

Hier in Dronten maken we carbon-en glasvezelprofielen die gebruikt worden o.a. in drones, robotarmen en zeilschepen. We zoeken gemotiveerde operators. Interesse?

We zitten nu in Dronten maar we gaan in 2024 verhuizen naar een hagelnieuwe fabriek in Kampen.

WAAROM JE HIER WILT WERKEN

  • We betalen je goed, behoorlijk meer dan het minimumloon! Denk aan 2300 – 2800 euro bruto per maand voor gemiddeld 32 uur per week werk.
  • Je houdt veel vrije tijd over omdat je in ploegendienst werkt (je werkt 13 dagen in 3 weken, 5 dagen dagdienst, 4 dagen nachtdienst en 4 dagen avonddienst).
  • Contract voor onbepaalde tijd als we bij elkaar blijken te passen. We hopen dat je lang bij ons komt werken.
  • Je hebt leuke collega’s en veel vrijheid om alles op jouw manier te doen.
  • Wij zijn een sociaal en een laagdrempelig bedrijf waar je ertoe doet, en waar je ook vastigheid en zekerheid gaat vinden.

WAT JE GAAT DOEN

Als operator zorg je ervoor dat onze productielijnen (blijven) draaien en daarbij werk je met hightech machines. Je hebt best wel wat verantwoordelijkheden. Zo voer je kwaliteitscontroles uit en spring je in als er storingen zijn. Geen paniek, je staat er nooit alleen voor. Collega’s staan altijd voor je klaar, want we doen het samen. Wij willen met onze mensen bij de beste gaan horen van Europa in onze branche, wij bieden jou de gelegenheid om aan boord te komen en je op te leiden.

We willen de eredivisie in, dus we zoeken gemotiveerde teamgenoten!

WAT HEB JE NODIG?

Diploma’s vinden we minder belangrijk dan je inzet. Ben je iemand die met plezier het werk doet, ervoor gaat als je de kans krijgt en betrouwbaar is? Iemand die technisch inzicht heeft en handig is in het ‘sleutelen’? Dan hebben we voor jou een plek als operator. No worries, wij leiden je intern op en staan in de eerste maand naast je, dus training on the job.  Hier bij Prince Fibre zijn we een team.

LET’S MEET

Geen ingewikkelde cv of sollicitatiebrief nodig. Bel of mail ons gewoon even. Dan spreken we wat af! Wil je alvast kijken wie we zijn en wat we doen? Wil je solliciteren? Neem dan contact op met onze productieleider Dick Sloots: d.sloots@princefibre.com of 06-27028533.

Contact us

Make a non-binding appointment