01 mei 2019

Deze sorteercentra staan nooit meer stil

Packages keep on rolling

Prince Fibre Tech

“We zijn op zoek naar een oplossing om pakketten van 50kg op 10 meter hoge transportbanden te verplaatsen, kun je ons helpen?” Dit was het verzoek van een groot postorder bedrijf. Nadat ze ons vertelden dat de transportbanden, in hun 33 postsorteercentra, meerdere keren per dag gestopt moest worden, omdat de pakketten vast kwamen te zitten. Een werknemer moest proberen omhoog te klimmen en het pakket weer aan op de band te krijgen. In samenwerking met deze klant hebben we de zogenaamde ‘PackPicker’ ontwikkeld. Die momenteel in al hun Duitse sorteercentra wordt gebruikt.

Dit heeft geresulteerd in de grootste order in de geschiedenis van Prince Fibre. We hebben niet alleen de profielen geleverd, maar ook de connectoren en behuizingen waarin de ‘PackPicker’ is beveiligd. Op verzoek, hebben we een membraan in de onderste buizen gepultrudeerd met een zwarte en gele veiligheidslijn en zelfs de naam van de klant. Het profiel is ook voorzien van verschillende aramidevezels en is gecertificeerd door TÜV.

Heeft u een project waarbij grote lengtes moeten worden overbrugd? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Nieuwsbericht-Deutsche-Post

Neem contact met ons op

Maak vrijblijvend een afspraak