fbpx Skip to main content

DEZE SORTEERCENTRA STAAN NOOIT MEER STIL

PACKAGES KEEP ON ROLLING

PRINCE FIBRE TECH

“We zijn op zoek naar een oplossing om pakketten van 50kg op 10 meter hoge transportbanden te verplaatsen, kun je ons helpen?” Dit was het verzoek van een groot postorder bedrijf. Nadat ze ons vertelden dat de transportbanden, in hun 33 postsorteercentra, meerdere keren per dag gestopt moest worden, omdat de pakketten vast kwamen te zitten. Een werknemer moest proberen omhoog te klimmen en het pakket weer aan op de band te krijgen. In samenwerking met deze klant hebben we de zogenaamde ‘PackPicker’ ontwikkeld. Die momenteel in al hun Duitse sorteercentra wordt gebruikt.

Dit heeft geresulteerd in de grootste order in de geschiedenis van Prince Fibre. We hebben niet alleen de profielen geleverd, maar ook de connectoren en behuizingen waarin de ‘PackPicker’ is beveiligd. Op verzoek, hebben we een membraan in de onderste buizen gepultrudeerd met een zwarte en gele veiligheidslijn en zelfs de naam van de klant. Het profiel is ook voorzien van verschillende aramidevezels en is gecertificeerd door TÜV.

Heeft u een project waarbij grote lengtes moeten worden overbrugd? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Bij Prince Fibre helpen wij u graag, van advies tot speciale producties.

U kunt contact opnemen door hiernaast uw gegevens en een bericht achter te laten, of door direct te e-mailen of bellen naar ons kantoor in Dronten.

De Vecht 44
8253 PH Dronten
Nederland
sales@princefibre.com
0321-316425

Neem contact op met ons