Wij zijn groot voorstander van innovatie. Wanneer een klant met een vraagstuk naar ons toekomt, dan kijken we graag of een product van ons hierbij van toegevoegde waarde kan zijn. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat wij dit technisch gezien ook uit kunnen voeren.

Download het 7 stappenplan

Kennismaking

Met de klant

Nadat we met een klant kennis hebben gemaakt en de wensen in kaart hebben gebracht, leveren wij u datgene aan dat u nodig heeft om te kunnen beoordelen of u samen wilt werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld product samples meegeven of een concept planning delen.

Ziet u het aanbod zitten en wilt u de samenwerking aangaan? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

Carbon pultrusie

Vervaardigen

Op eigen locatie

Het ontwerpen en produceren op eigen locatie geeft ons de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te bieden. Daarnaast kunnen we iedere stap van het proces nauwlettend in de gaten houden, samen met onze klanten. Dit is hoe wij ervoor zorgen dat onze producten naar wens vervaardigd worden.

Pultrusie profielen

Vernieuwde projecten

unieke ontwerpen

De mogelijkheden zijn eindeloos met een ontwerp op maat. Vormen, recepten van de hars en afwerkingen zijn allemaal door u te kiezen. Zo komen we tot een uniek profiel dat van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf of product.

Onze ervaring

Uw oplossing

Met ruim 30 jaar ervaring zijn de specialisten van Prince Fibre in staat om hoogwaardige composietprofielen voor zeer uiteenlopende, specifieke toepassingen te vervaardigen. Dit is mogelijk in verschillende stijlen en met zowel glasvezel als carbon.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Prince Fibre om alle opties door te spreken.

Zwarte buizen

Contact us

Make a non-binding appointment