fbpx Skip to main content
MET PRINCE FIBRE

Op maat gemaakt ontwerp

Wij zijn groot voorstander van innovatie. Wanneer een klant met een vraagstuk naar ons toekomt, dan kijken we graag of een product van ons hierbij van toegevoegde waarde kan zijn. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat wij dit technisch gezien ook uit kunnen voeren.

Voor informatie over hoe wij maatwerk projecten aanvliegen kan hieronder gevonden worden.

Download het 7 stappenplan
VAN A TOT Z

Het maken van maatwerk projecten

Kennismaking
Nadat we met een klant kennis hebben gemaakt en de wensen in kaart hebben gebracht, leveren wij u datgene aan dat u nodig heeft om te kunnen beoordelen of u samen wilt werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld product samples meegeven of een concept planning delen. Ziet u het aanbod zitten en wilt u de samenwerking aangaan? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

Vervaardigen op eigen locatie
Het ontwerpen en produceren op eigen locatie geeft ons de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te bieden. Daarnaast kunnen we iedere stap van het proces nauwlettend in de gaten houden, samen met onze klanten. Dit is hoe wij ervoor zorgen dat onze producten naar wens vervaardigd worden.

De mogelijkheden zijn eindeloos met een ontwerp op maat. Vormen, recepten van de hars en afwerkingen zijn allemaal door u te kiezen. Zo komen we tot een uniek profiel dat van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf of product.

Contact opnemen

Ontmoet ons ervaren
Sales team

Gerard de Weerd

Chief Technology Officer

Geert de Groot

Technical Sales Support

Wim Groothuis

Chief Executive Officer

Contactgegevens

Bij Prince Fibre helpen wij u graag, van advies tot speciale producties.

U kunt contact opnemen door hiernaast uw gegevens en een bericht achter te laten, of door direct te e-mailen of bellen naar ons kantoor in Dronten.

De Vecht 44
8253 PH Dronten
Nederland
sales@princefibre.com
0321-316425

Neem contact op met ons