Automotive

Profielen

race_auto

Producten met Automotive

Profielen

In de automotive industry is het gebruik van lichtgewicht materialen al langere tijd een speerpunt. Het gebruik van composieten, in welke vorm dan ook, is al ver ontwikkeld. Voor grote fabrikanten is het zo efficiënt mogelijk omgaan met het gewicht van een voertuig de grootste uitdaging. De ontwikkeling van steeds lichtere auto’s hangt samen met de groter wordende aandacht voor CO₂ uitstoot en de klimaatgevolgen.

De carbon profielen van Prince Fibre worden ook toegepst in solar auto’s van zowel nationale als internationale studententeams. Voor deze teams is het belangrijk om met de lichtste materialen de juiste sterktes te halen. Keer op keer komen zij bij de carbon profielen van Prince Fibre uit. Deze profielen worden vaak toegepast in de ophanging, chassis of dempers van deze solar auto’s.

Automotive

Alle profielen van Prince Fibre worden ontwikkeld in onze

Eigen productiehal

Prince Fibre is een innovatief technologie bedrijf dat zich sinds 1985 heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoog-kwalitatieve composiete profielen. Een professioneel en creatief team ontwikkelt en produceert een breed assortiment profielen op basis van glas-, carbon- en aramide vezelversterkte kunststof.

Over ons Prince Fibre

Neem contact met ons op

Maak vrijblijvend een afspraak