Prince Fibre staat vooraan in de rij wanneer het aankomt op innovatieve en grensverleggende projecten. En wat is nu vernieuwender en toekomstgerichter dan automatische pick-and-place robots die de personele werkdruk verlagen en de productie verhogen? Al tijden zijn wij trotse leverancier van een aantal robotleveranciers, waaronder PWR. Steeds meer bedrijven gebruiken carbon buizen in hun delta robots. PWR is dé specialist voor klantspecifieke geautomatiseerde robotica-oplossingen in de voedselverpakkingsindustrie. De carbon buizen van Prince Fibre zijn een belangrijk onderdeel van de PWR delta robots. Licht, krachtig en van hoge stijfheid – de noodzakelijke ingrediënten voor een succesvolle pick-and-place robot.

PWR_Logo

Vliegensvlug

en ultralicht

Wegens de vele bewegingen is een licht gewicht uiteraard van belang in de PWR delta robots. Carbon is daarvoor het ideale materiaal. Mede door het gebruik van carbon profielen als robotarmen is het mogelijk om producten van de hoogste kwaliteit te produceren. De PWR delta robots bewegen vliegensvlug, werken veelal zestien uur per dag of meer en zijn accuraat in het pakken en plaatsen van producten. Dit resulteert in hogere productie, een verminderde personele werkdruk en zorgt op termijn ook voor kostenbesparingen.

Carbon en robotics, de ideale match!

Robotics

in de voedselverpakkingsindustrie

PWR werkt vooral met voedselproducenten om producten automatisch en efficiënt te verpakken. De PWR delta robots werken slim en secuur, want ze moeten op complexe omstandigheden in kunnen spelen. Alles is in beweging tijdens de productie. De lopende band met voedselproducten, de band waarop de verpakking ligt en natuurlijk de robot zelf. De optimale prestaties van PWR delta robots behoren tot de beste in het Robotics marktsegment. Prince Fibre is trots om daar een bijdrage aan te leveren.

Carbon en robotics, de ideale match!

Op zoek naar een

toepassing in Robotics?

Carbon is een materiaal dat uitermate geschikt is voor toepassingen in de markt van Robotics. Heeft u ook een project waarvoor u de uiteenlopende en klantspecifieke producten van Prince Fibre kunt gebruiken? Wij zijn altijd in staat om bijzondere producten te creëren en unieke projecten op te leveren. Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten denken met u mee en adviseren u graag vrijblijvend over onze carbonoplossingen.

Carbon en robotics, de ideale match!

Carbonprofielen leveren kracht, vrijwel zonder meer gewicht. De profielen bieden verder een extreme stijfheid en hoge drukweerstand.

Bekijk profiel

De toevoeging van composieten in robotarmen zorgt ervoor dat de robot minder energie hoeft te gebruiken om zijn taken uit te voeren. Dat is niet de enige reden dat composieten hieraan toe worden gevoegd.

Pagina bekijken

Contact us

Make a non-binding appointment