Profielen - Koker

Vierkante profielen

PROFIELEN

Vierkante profielen van composiet combineren een laag gewicht met sterke eigenschappen. Voor de samenstelling kan gekozen worden uit glasvezel of carbon. Indien gewenst mixen we deze vezels met andere vezels om de eigenschappen van het product aan uw wensen aan te passen.

De profielen bestaan uit een combinatie van de gekozen vezel met epoxyhars.

Productspecificaties

Het vezelpakket van de vierkante profielen is opgebouwd uit meerdere lagen met een totaal vezelvolume gehalte tussen de 60 en 65%.
Door het gebruik van meerdere lagen is het mogelijk om de mechanische eigenschappen indien gewenst aan te passen voor specifieke belastingen die een toepassing vraagt. Denk hierbij aan torsie-, buig- of trekbelasting.

De vierkante composiet profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en gewichten. Prince Fibre werkt constant aan het uitbreiden van haar assortiment profielen. Heeft u een specifieke vraag, neemt u dan contact op met onze specialisten. Wij denken graag met u mee.

De productie

Alle profielen produceren we in onze eigen productiefaciliteit in Dronten. Met het continu pultrusieproces is het mogelijk om grote hoeveelheden van een bepaald profiel te produceren. Dit maakt het de meest kostenefficiënte manier van het maken van composietprofielen.

Prince Fibre brengt de top 75 van haar meest populaire profielen op de markt onder haar eigen merknaam Pulld. Deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en daardoor snel bij u in huis.

Downloads

Overzicht standaard carbon profielen

Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

phone

Contact persoon

Vrijblijvend offerte aanvragen?

    Vraag een offerte aan

    Contact us

    Make a non-binding appointment