klant specifiek

Deurdorpels en overige bouwisolatoren

PROFIELEN

De gevels van gebouwen bestaan uit veel onderdelen op de scheiding van binnen en buiten. Steeds vaker wordt glasvezel toegevoegd aan deze bouwisolatoren in verband met de sterke isolerende werking hiervan.

De unieke eigenschappen van glasvezel

Glasvezel is een sterk isolerend element: het zorgt ervoor dat geen warmteoverdracht kan plaatsvinden bij aansluitingen tussen verschillende materialen of bouwdelen. Bouwisolatoren zijn vaak de scheiding tussen buiten en binnen. Een glasvezelprofiel condenseert niet, zelfs als de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten groot zijn. Daarnaast zet het niet uit in warme of koude omstandigheden. Mede met het oog op de regels in het Bouwbesluit laten dorpels van glasvezel hun concurrenten ver achter zich.

Klant specifiek ontwerp

Prince Fibre heeft samen met één van haar klanten een onderdorpel van glasvezel ontwikkeld met alle bovengenoemde positieve eigenschappen. Naast dorpels is de inzet van glasvezel ook interessant bij andere bouwisolatoren.
Daarnaast is het mogelijk aan de producten iedere willekeurig design toe te voegen. Dit doen we door het toevoegen van geprinte vliezen tijdens het pultrusieproces. Op deze manier kan het product elk patroon of uitstraling krijgen. De uitstraling van hardsteen of hardhout zijn hierbij slechts een paar voorbeelden.

Klant specifieke producten

Wim Groothuis

Chief Executive Officer

Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

Contact persoon

Vrijblijvend offerte aanvragen?

    Vraag een offerte aan

    Contact us

    Make a non-binding appointment