C-, U- en H-profielen

PROFIELEN

De bouw en industrie werkt met een groot aantal standaard profielen. Traditioneel zijn deze vaak gemaakt van staal, hout of aluminium. Bij Prince Fibre zijn we gespecialiseerd in het maken van composiet profielen. Deze profielen worden geproduceerd in een continu pultrusie proces.

Productspecificaties

De profielen van Prince Fibre zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring op het gebied van composiet. De carbon en glasvezel profielen combineren een laag gewicht met sterke eigenschappen. Daarnaast corrodeert composiet niet en is daardoor uitermate geschikt als structureel profiel in corrosieve omgevingen.
Voor de samenstelling kan gekozen worden uit glasvezel of carbon. Indien gewenst mixen we deze vezels met andere vezels om de eigenschappen van het product aan uw wensen aan te passen.
Door het gebruik van meerdere lagen is het mogelijk om de mechanische eigenschappen indien gewenst aan te passen voor specifieke belastingen die een toepassing vraagt. Denk hierbij aan torsie-, buig- of trekbelasting.

Heeft u een uitdaging?

Bent u actief in de industrie, dak- en gevelbeplating, constructie, interieurbouw, productie van industriedeuren of in de rail- en infrawereld? En produceert u grote hoeveelheden profielen van traditionele materialen? Dan komen wij bij Prince Fibre graag met u in contact. Onze specialisten denken graag met u mee over hoe het gebruik van composiet uw producten of productieproces kan verbeteren.

KLANTSPECIFIEKE CARBONVEZEL

Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

phone

Contact persoon

Vrijblijvend offerte aanvragen?

    Vraag een offerte aan

    Contact us

    Make a non-binding appointment