Glasvezel buis kopen?

Prince Fibre: specialist in composietprofielen

Al meer dan 35 jaar is Prince Fibre gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van glasvezel profielen. Het grote voordeel van glasvezel is dat het een enorm licht materiaal is dat niet minder krachtig is dan traditionelere materialen, zoals aluminium en staal. Wilt u een glasvezel buis kopen? Een uitstekende keuze, want glasvezel buizen lenen zich uitstekend voor toepassingen in verschillende industrieën. Denkt u hierbij aan de luchtvaart en machinebouw, maar ook aan de jachtbouw. Bent u van plan om een glasvezel buis te kopen, dan adviseren onze specialisten u graag.

Diverse soorten glasvezel buis kopen?

Soorten glasvezel buizen

Bij Prince Fibre kunt u een glasvezel buis kopen in verschillende uitvoeringen. Wij bieden twee standaard glasvezel buizen aan: een dikwandige glasvezel buis en een dunwandige glasvezel buis. De dikwandige buis heeft een wanddikte van meer dan 2 millimeter en een vezelvolumegehalte van ongeveer 60%. Doordat het oppervlak van de buis uit meerdere lagen vezels bestaat, is het mogelijk om de vezelsoort aan te passen op het type belasting, zoals torsie-, buig- of trekbelasting. De dunne buis heeft daarentegen een wanddikte tot en met 2 millimeter en een vezelvolumegehalte tot 60%. Dit profiel is ultralicht met een optimale sterkte- en gewichtsverhouding. Zowel de dun- als de dikwandige glasvezel buizen zijn in de standaarduitvoering zachtgeel van kleur. Wilt u liever een andere kleur glasvezel buis kopen? Dan is dat uiteraard op aanvraag ook mogelijk.

Glasvezel dorpel

Klantspecifieke uitvoeringen

Prince Fibre ontwikkelt en produceert haar producten zelf in haar eigen productiehal, waardoor het mogelijk is om ook klantspecifieke aanvragen aan te nemen. Wij ontwikkelen graag samen met u hoogwaardige glasvezel profielen voor zeer uiteenlopende, specifieke toepassingen. Een voorbeeld hiervan is de glasvezel dorpel met hardstenen look. Deze dorpel is geïmpregneerd met een speciaal vlies, waardoor het een Belgische hardsteen look krijg. Het profiel isoleert en is daarnaast licht in gewicht. Wilt u ook een glasvezel buis kopen of een glasvezel profiel op maat laten maken? Wij produceren graag uw producten.

klantspecifiek glas

Glasvezel buis kopen van Prince Fibre

Neem contact op

Wist u dat wij naast glasvezel buizen ook carbon profielen produceren? Ideaal wanneer een laag gewicht, hoge sterkte en hoge stijfheid van belang zijn. Heeft u interesse in het kopen van een glasvezel buis van Prince Fibre? Of wilt u graag advies of heeft u vragen over specifieke producties? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Maak vrijblijvend een afspraak