Sinds 1985 is Prince Fibre expert in de productie van diverse dikwandige buizen. Door de continue innovatie zijn onze technieken sterk verbeterd. Onze buizen hebben een topkwaliteit torsiestijfheid. Mede hierom zijn onze dikwandige buizen uitermate geschikt voor productie, metingen en bekabeling. Bent u op zoek naar dergelijke buizen of heeft u vragen over onze dikwandige buizen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

Carbon of glasvezel

Soorten dikwandige buis maten

Wij hebben twee soorten dikwandige buizen in ons assortiment met ieder eigen dikwandige buis maten. Deze dikwandige buizen hebben verder hun eigen vezelvolume gehaltes. Wij onderscheiden de dikwandige glasvezelbuizen en de dikwandige carbon buizen.

Dikwandige buis maten glasvezel

Epoxy of vinylester

Wij hebben zeven verschillende dikwandige glasvezelbuis maten. Onze dikwandige buis maten glasvezel variëren in grootte (buitendiameter en binnendiameter) en in gebruikte hars. Wij hebben een tweetal buizen waarin vinylester is verwerkt als hars en een vijftal buizen met epoxyhars. De buitendiameters en binnendiameters verschillen ook erg ten opzichte van elkaar. Wij hebben buizen die beginnen met 10 mm buitendiameter en 6 mm binnendiameter. Onze grootste variant heeft een buitendiameter van 80 mm en een binnendiameter van 76 mm. Het vezelvolume gehalte verschilt enigszins van elkaar. Onze buizen hebben ofwel een vezelvolume gehalte van tussen de 50% en 60% ofwel meer dan 60%. Wij hebben een algeheel overzicht van onze dikwandige buis maten glasvezel opgesteld. Mocht de juiste dikwandige buis maat glasvezel er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

dikwandige glasvezel buis

Dikwandige buis maten carbon

Epoxy of vinylester

Ook dikwandige buis maten carbon hebben wij met twee verschillende gebruikte harsen (vinylester en epoxy). In totaal hebben wij tien verschillende dikwandige carbon buizen in ons assortiment. Onze kleinste dikwandige carbon buis heeft een buitendiameter van 10 mm en een binnendiameter van 6 mm. Onze grootste variant heeft een buitendiameter van 80 mm en een binnendiameter van 76 mm. Ook hebben wij een dikwandige carbon buis met een buitendiameter van 80 mm en een binnendiameter van 74 mm. Het vezelvolume gehalte varieert bij deze buizen meer. De dikwandige carbon buizen met vinylester hars hebben een vezelvolume gehalte tussen de 40% en 50% en onze dikwandige carbon buizen met epoxy hars hebben een vezelvolume gehalte tussen de 50% en 60% of zelfs boven de 60%. Ook voor deze buizen hebben wij een overzicht met ons totale assortiment en de specificaties. Mocht u op zoek zijn naar een andere dikwandige buis maat, dan vernemen wij dat graag. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u.

Dikwandige buis carbon

Onze experts staan voor u klaar

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende dikwandige buis maten of heeft u vragen over onze dikwandige buis maten? Geen probleem, wij staan u graag te woord.  U kunt contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen voor onze (één van) onze dikwandige buis maten.

Contact us

Make a non-binding appointment