Al meer dan 30 jaar is Prince Fibre specialist op het gebied van hoogwaardige composiet profielen. Zo ontwikkelen we glasvezel en carbon profielen aan. Dankzij het gebruik van carbon en glasvezel worden uw producten aanzienlijk in gewicht verlaagd, terwijl ze geen kracht verliezen. Een composiet profiel gemaakt van carbon of glasvezel zijn ideaal om materialen zoals staal en aluminium te vervangen. Zo is glasvezel dankzij een goede combinatie van lichtgewicht en isolerende eigenschappen een goede vervanger van traditionele materialen. Een composiet profiel gemaakt van carbon is het meest geschikt wanneer een hoge stijfheid gewenst is. Hierdoor is het geschikt om toepassingen in de machinebouw, maritieme bouw, constructie en luchtvaart toe te passen. Bij Prince Fibre bieden we verschillende mogelijkheden voor composiet profielen.

Krachtig en ultra licht

Klantspecifiek composiet profiel

Prince Fibre ontwikkelt samen met u composiet profielen voor verschillende en specifieke toepassingen. Wij ontwikkelen en produceren een product van hoge kwaliteit dat past bij uw wensen. Zo is het bij Prince Fibre mogelijk om een bedrukt vlies aan het oppervlak toe te voegen, of versterken we een profiel mer aramide vezels. Wat zijn Aramide vezels? Dit zijn vezels die een hogere breukrek hebben dan koolstof. Dankzij een aramidevezel kan een profiel bij breuk niet loskomen van de constructie. Deze vezel is onder andere terug te vinden in kogel- en scherfwerende vesten. Wilt u meer weten over onze diverse mogelijkheden voor composiet profielen op maat? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Dan helpen onze medewerkers u graag bij het ontwikkelen van een passende oplossing.

op maat gemaakte diverse profielen

Productie composiet profiel

Een eigen productiehal

Prince Fibre staat voor composiet profielen van een hoge kwaliteit. Om dit te kunnen realiseren wordt er in onze productiehal bijgedragen aan de hoge standaard die wij aan onze profielen stellen. In onze eigen productiehal is Prince Fibre dagelijks bezig met het ontwikkelen van verschillende composiet profielen, welke we direct uit voorraad kunnen leveren. Onze composiet profielen zijn verkrijgbaar in lengtes van 1.000, 2.000 of 6.000 millimeter.

Contact met Prince Fibre

Interesse in de pultrusie techniek?

Wij zijn een innovatief techonologiebedrijf en zijn altijd bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van onze processen. Bent u op zoek naar een product dat extreem sterk is, maar toch heel laag in gewicht is? Dan zijn onze composiet profielen een ideale oplossing. Bent u nieuwsgierig naar onze composiet profielen of wilt u graag advies over een specifieke composiet wens? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen wij u bij het kiezen van een passend product bij uw wensen.

PULTRUSIE TECHNIEK

Contact us

Make a non-binding appointment