Bent u op zoek naar een partner die composiet op maat voor uw project kan produceren? Prince Fibre staat voor u klaar! Wij zijn al decennia lang gespecialiseerd in composiet profielen zoals carbon en glasvezel. Naast onze standaard profielen ontwerpen, ontwikkelen en leveren wij ook met grote regelmaat composiet op maat naar de specifieke wensen van onze klanten. Kan uw project wel een krachtig doch lichtgewicht materiaal gebruiken? Dan helpt Prince Fibre u graag verder met haar expertise in composiet.

Carbon profielen

Composiet op maat

Prince Fibre levert voor twee materialen composiet op maat: carbon en glasvezel. Wanneer u op zoek bent naar een zeer krachtig product dat tegelijkertijd laag in gewicht dient te zijn, biedt de toepassing van carbon de uitkomst. Door haar sterke en lichtgewichte eigenschappen is het gebruik van carbon ideaal om traditionele materialen, zoals staal en aluminium, te vervangen. Omdat Prince Fibre haar profielen in een eigen productiehal laat ontwikkelen, kunnen veel van onze standaard producten direct uit voorraad geleverd worden. Hierbij kunt u kiezen uit massieve staven, lamellen en buizen van verschillende groottes en diameters, variërend tussen de 2 en 80 millimeter. Hebben we het over groottes, dan zijn onze carbon producten verkrijgbaar in lengtes van 1.000, 2.000 en 6.000 millimeter. Op aanvraag kunt u ook composiet op maat bij ons bestellen. In overleg met u produceren wij dan profielen die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing.

specifiek carbon

Composiet op maat

Glasvezel profielen

Voor uw composiet op maat kunt u natuurlijk ook kiezen voor glasvezel. Glasvezel biedt dezelfde voordelen als carbon, maar is de geschiktere keuze wanneer een licht gewicht minder belangrijk is en u op zoek bent naar een product met uitstekende isolerende eigenschappen. Dit maakt glasvezel een zeer gewild materiaal in industrieën als de landbouw en constructie. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van glasvezel. Ook onze glasvezel profielen zijn in standaard uitvoeringen leverbaar. Voor deze profielen gelden dezelfde maten als voor onze standaard carbon profielen. Regelmatig ontvangen wij aanvragen voor glasvezel composiet op maat. Deze produceren wij natuurlijk ook graag voor u. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina, daar vindt u alle klantspecifieke producten en ziet u meteen het eindresultaat. Bij interesse voor composiet op maat is dit zeker interessant om te bekijken.

Glasvezel koker en lamel

Contact Prince Fibre

Ook composiet op maat?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van composiet op maat? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij adviseren u graag en denken met u mee welk composiet op maat het beste bij uw project past. Heeft u vragen over onze standaard producten of wilt u meteen een offerte opvragen? Dat kan uiteraard geheel vrijblijvend. Informeer bij onze composietspecialisten naar de mogelijkheden.

Contact us

Make a non-binding appointment