Een carbon zadelpen speelt een belangrijke rol in het comfort op uw fiets. Deze filtert de schokken van een minder goed wegdek goed weg. Mountainbikers kunnen ook kiezen voor een zadelpen die met één druk op de knop automatisch van hoogte wisselt. Dit heet ook wel een dropper post. Daarmee profiteert u van de voordelen van een extra laag zadel voor uitdagende afdelingen, maar zit u wel op de perfecte hoogte voor een flinke klim. Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een zadelpen voor uw racefiets? Dan bent u Prince Fibre aan het juiste adres!

Laat uw voorkeuren achter

Carbon zadelpen op aanvraag

In samenwerking met u maken we graag een carbon zadelpen op maat. Mogelijk wilt u gewicht besparen door het aanschaffen van een zadelpen van carbon. Mogelijk wilt u net wat verder naar voren of achteren zitten met uw zadel, maar is dit met uw huidige zadelpen niet mogelijk. Of wellicht wilt u een langere zadelpen, zodat uw houding op de fiets beter is. Wat de reden voor de aanschaf ook is: Prince Fibre regelt het voor u. Wij passen verschillende stappen toe, waardoor wij een stevig, krachtig en licht product voor u creëren. Dit wordt uitgevoerd in onze eigen productiehal. Wilt u meer weten over de diverse uitvoeringen? Raadpleeg dan een van onze specialisten!

Eigenschappen carbon

Onze kwaliteit

Carbon is stevig, licht en sterk materiaal. Daarnaast oxideert het niet onder invloed van water en/of zuurstof. Dit is ideaal, want zo kunnen wij de kwaliteit van een carbon zadelpen waarborgen. De lagere dichtheid, lagere uitzettingscoëfficiënt en de grotere treksterkte ten opzichte van staal zorgen ervoor dat carbon composietprofielen voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Vooral in de luchtvaar, auto- en botenindustrie wordt carbon met grote regelmaat toegepast! De combinatie van al deze eigenschappen maakt het voor Prince Fibre mogelijk om dit materiaal dus in te zetten in verschillende branches. Ook op aanvraag kunnen we veel voor u regelen. Door onze kennis van materialen, expertise en vakmanschap kunnen wij u voorzien van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

header

Stel uw vragen

Meer informatie over carbon zadelpen?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen over de mogelijkheden van een carbon zadelpen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies over uw specifieke aanvraag. Wilt u een aanvraag voor een zadelpen van carbon plaatsen? Laat dan uw voorkeuren achter. Prince Fibre is graag uw betrouwbare partner die meedenkt over de toepassing van carbon.

Contact us

Make a non-binding appointment