Bent u een fervent visser? Wilt u uw arsenaal hengels uitbreiden met de beste vishengels of is uw huidige hengel aan vervanging toe? Zoek dan niet verder. Prince Fibre produceert carbon toepassingen voor uw hoogwaardige carbon vishengel. Met deze vishengels is geen enkele vis u nog te machtig. De kwaliteit van het carbon in combinatie met het lichte gewicht maken dergelijke vishengels zeer gewild onder zowel de amateurvissers als de professionele vissers. Zoek niet verder, ga voor een carbon vishengel in samenwerking met Prince Fibre!

Het sterkste materiaal, zeer licht in gebruik

Wat is een carbon vishengel?

Een carbon vishengel met de toepassingen van Prince Fibre heeft te allen tijde de hoogwaardige carbonkwaliteit, die een vishengel nodig heeft. De carbon profielen van Prince Fibre zorgen enerzijds voor de optimale sterkte van het frame. Anderzijds is dit carbon dermate licht in gebruik, dat de hengel zeer handzaam is tijdens vervoer én tijdens het vissen. In overleg met de klant personaliseren wij de carbon vishengel naar wens. Hierbij houden wij rekening met de gewenste stijfheid ofwel de gewenste buigzaamheid, het ideale gewicht en de overige materialen. Op deze manier kunnen wij de beste carbon toepassing realiseren voor iedere klant specifiek en kunnen we iedere carbon vishengel afstemmen op elk individu.

Ultiem gebruiksgemak

Voordelen van een Carbon vishengel

Gebruiksgemak staat altijd centraal bij de carbon toepassingen van Prince Fibre. Dit geldt dus ook voor de carbon vishengels. Om u te helpen de beste vis te vangen, zorgen wij voor de beste carbon profielen voor uw nieuwe vishengel. Hiermee zorgen wij enerzijds voor het juiste gewicht en buigzaamheid en anderzijds voor de perfecte toepassing van andere materialen naast het carbon. Op deze manier is de gehele vishengel geheel gefabriceerd naar uw wens en gebruik. Omdat carbon zowel één van de meest lichte materialen als één van de meest sterke materialen is, wordt carbon steeds meer verwerkt in de vishengels. De hoogwaardige profielen van Prince Fibre sluiten hier naadloos. Uw nieuwe vishengel is van de best mogelijke carbon kwaliteit die u zich kunt wensen.

Subtiele carbontoepassing in akoestische gitaren

Meer dan alleen carbon voor vishengels

Andere Carbon toepassingen van Prince Fibre

Carbon vishengels zijn slechts het topje van de ijsberg bij Prince Fibre. Wij kunnen u helpen met veel meer carbon toepassingen voor producten. Wilt u graag een nieuwe drone aanschaffen? Dan helpen wij u met de beste carbon toepassingen voor uw drone. Uw nieuwe drone is op deze manier van de beste kwaliteit gefabriceerd. Daarnaast hebben wij ook de beste carbon profielen voor de zeilindustrie, robotica en voor in de sport.

Carbon voor megadrones van 25 kilogram

Contact us

Make a non-binding appointment