Prince Fibre is een innovatief technologiebedrijf dat zich specialiseert in het produceren en ontwikkelen van composiet profielen. Al meer dan 30 jaar maken wij de wereld van onze klanten lichter, sterker en efficiënter. Onze standaardproducten zijn uit eigen voorraad leverbaar en van hoge kwaliteit. De profielen van Prince Fibre zijn geschikt voor elk idee door de combinatie van een licht gewicht en hoge snelheid. Dit geldt ook voor  carbon pijlen van carbon. Deze behoren niet tot de standaard profielen, maar ontwikkelen we in samenwerking met u graag een klantspecifiek profiel. Wij zijn in staat om voor alle technische composietvraagstukken een passende oplossing te bieden door onze kennis en ervaring. 

Glasvezel en carbon

Carbon pijlen

De glasvezel- en carbonproducten van Prince Fibre kunnen zeer breed toegepast worden in verschillende industrieën, zo ook in de sport. Van carbon kunnen bijvoorbeeld pijlen worden gemaakt. Binnen de sport- en leisure-industrie wordt vooral voor carbon en glasvezel profielen gekozen omwille van het lage gewicht. Elke gram telt namelijk in de topsport. Naast carbon pijlen wordt carbon ook gebruikt in bijvoorbeeld sportfietsen of worden carbon onderdelen toegevoegd aan schaatsen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Andere carbon producten

Dunwandige en dikwandige buizen

Prince Fibre heeft een groot assortiment carbonproducten, zoals dunwandige en dikwandige buizen. Een dunwandige carbonbuis heeft een wanddikte van maximaal twee millimeter. Deze profielen hebben een optimale sterkte en gewichtsverhouding en zijn ultralicht. De carbonbuizen zijn geschikt voor bewegende (product)handelingen. Hierbij kunt u denken aan integratie in robotarmen, modelbouw of de auto-industrie.

Een dikwandige carbonbuis heeft juist een wanddikte van meer dan twee millimeter. Deze profielen worden toegepast in onder andere de maritieme sector en als spinnakerboom op zeilschepen.

carbon arrows

Over ons

Carbon pijlen van Prince Fibre

Wij staan voor hoogkwalitatieve composiet profielen. Daarom is ons team elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van alle processen, zoals bij de carbon pijlen. Ook wordt er in onze eigen productiehal dagelijks bijgedragen aan het waarborgen en verder ontwikkelen van de hoge standaard die wij aan onze profielen stellen. Wij ontwikkelen en produceren het product dat bij u past. Daarom is het bij ons ook mogelijk om klantspecifieke producten te realiseren. Vraag gerust een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u.

Carbon tube

Nog vragen?

Contact carbon pijlen

Wanneer u nog vragen heeft over carbon pijlen of over andere carbonproducten, kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ook een offerte aanvragen. Op deze manier heeft u snel een overzicht van de kosten. Prince Fibre helpt graag bij het vinden naar de juiste oplossing.

Contact us

Make a non-binding appointment