Steeds meer hockeyspelers kiezen voor een carbon hockeystick. Deze zijn namelijk een stuk lichter in gewicht, waardoor de stick een betere balans heeft. Daarnaast is een carbon hockeystick stijver waardoor u er meer kracht door heeft en er harder mee kunt slaan. Bent u op zoek naar carbon onderdelen voor de productie van een hockeystick? Dan bent u bij Prince Fibre aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van composiet profielen. Onze profielen zijn geschikt voor elk idee door de combinatie van een licht gewicht en hoge snelheid. Voor elk technisch composiet vraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Laat uw voorkeuren achter

Carbon onderdelen op aanvraag

In samenwerking met u maken we graag de onderdelen voor een carbon hockeystick op maat. Wat de reden voor de aanschaf ook is, Prince Fibre regelt het voor u. Wij passen verschillende stappen toe, waardoor wij een stevig, krachtig en licht product voor u kunnen creëren. De onderdelen voor uw carbon hockeystick worden gemaakt in onze eigen productiehal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Hoogwaardige kwaliteit

Eigenschappen carbon

Carbon is een licht, stevig en sterk materiaal. Daarnaast oxideert het niet onder invloed van water en/of zuurstof. Dit is ideaal, want zo kunnen wij de kwaliteit van de carbon onderdelen voor een hockeystick waarborgen. De lagere dichtheid, lagere uitzettingscoëfficiënt en de grotere treksterkte ten opzichte van staal, zorgen ervoor dat carbon composietprofielen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De combinatie van al deze eigenschappen maakt het voor Prince Fibre mogelijk om dit materiaal dan ook in te zetten in diverse branches. Ook op aanvraag kunnen we veel voor u betekenen. Door onze materialenkennis, expertise en vakmanschap kunnen wij u voorzien van hoogwaardige kwaliteit.

Carbon hockeystick

Betrouwbare specialisten

Over ons

Prince Fibre staat voor kwalitatieve composiet profielen. Ons team is daarom elke dag bezig om alle processen te verbeteren en ontwikkelen. Daarnaast wordt er in onze productiehal dagelijks bijgedragen aan het waarborgen en verder ontwikkelen van de hoge standaard die wij aan onze profielen stellen. Wij ontwikkelen en produceren het product dat aansluit bij uw wensen. Daarom is het bij ons ook mogelijk om klant specifieke producten aan te vragen. Vraag gerust een offerte aan om de mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie carbon hockeystick?

Bij Prince Fibre produceren we naast de onderdelen voor carbon hockeysticks, ook producten voor andere toepassingen. Zo produceren we onder andere kwalitatieve carbon profielen voor andere sporttoepassingen, de zeilindustriemachinebouw en drones. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor onderdelen voor een carbon hockeystick? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies over uw specifieke vraag. Prince Fibre is graag uw betrouwbare partner die meedenkt over de toepassing van carbon.

Contact us

Make a non-binding appointment