Prince Fibre is gespecialiseerd in het produceren van onderdelen voor carbon hengels. We produceren en ontwikkelen namelijk diverse composiet profielen. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we hoogwaardige profielen voor uiteenlopende, specifieke toepassingen. Zo ook onderdelen voor hengels in de vissport. De kwaliteit van carbon in combinatie met het lichte gewicht maken de onderdelen van Prince Fibre zeer gewild onder zowel de amateur als de professionele visser.

Wat zijn carbon hengels?

De onderdelen van carbon hengels van Prince Fibre hebben te allen tijde de hoogwaardige carbonkwaliteit die een hengel nodig heeft. De carbonprofielen zorgen voor een optimale sterkte van het frame. Daarnaast is carbon licht in gebruikt, waardoor de hengel zeer handzaam is tijdens het vissen. Bij Prince Fibre houden we rekening met de gewenste stijf- of buigzaamheid, het ideale gewicht en de overige materialen. Op deze manier kunnen wij voor iedere klant de beste onderdelen voor carbon hengels realiseren en iedere hengel persoonlijk afstemmen. In overleg kunnen de onderdelen gepersonaliseerd worden.

Gemakkelijk in gebruik

Voordelen carbon hengels

Bij de productie van onze toepassingen staat gebruiksgemak centraal. Dit geldt dus ook voor de toepassing van carbon hengels. Door het juiste gewicht en het toepassen van andere materialen naast carbon, creëren we onderdelen voor een vishengel die daardoor makkelijk in gebruik is. Uiteindelijk is de hengel zo samengesteld om het u tijdens het vissen zo eenvoudig mogelijk te maken. Carbon is een van de meeste lichtste én sterkste materialen en wordt daarom steeds vaker verwerkt in vishengels. Onze hoogwaardige profielen sluiten hier naadloos op aan, waardoor wij de best mogelijke onderdelen voor carbon hengels kunnen produceren die u zich kunt wensen.

Carbon hengels

Waarom Prince Fibre?

Ons team van experts is elke dag bezig met het verbeteren en ontwikkelen van alle processen. Prince Fibre staat voor hoogwaardige kwalitatieve composiet profielen. Om dit te realiseren, wordt er in onze productiehal dagelijks bijgedragen aan het waarborgen en verder ontwikkelen van de hoge standaard die wij aan onze profielen stellen. We ontwikkelen het product specifiek voor u. Het is daarom ook mogelijk om klant specifieke producten aan te vragen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact met Prince Fibre

Bij Prince Fibre produceren we naast de onderdelen voor carbon hengels, ook producten voor andere toepassingen. Zo produceren we onder andere kwalitatieve carbon profielen voor andere sporttoepassingen, de zeilindustrie, machinebouw en drones. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze carbon profielen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.

Carbon hengels

Contact us

Make a non-binding appointment