Prince Fibre specialiseert zich sinds 1985 in het produceren en ontwikkelen van composiet profielen. Wij zijn een innovatief technologiebedrijf dat de wereld van onze klanten lichter, sterker en efficiënter wil maken. Wij leveren producten van een hoge kwaliteit en onze producten zijn uit voorraad leverbaar. In ons assortiment hebben wij staven, kokers en buisprofielen van de materialen carbon en glasvezel. Ook maken wij profielen op maat om aan al u wensen te voldoen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om voor alle technische vraagstukken een oplossing te bieden.

Waar gebruiken we buisprofielen voor?

Buisprofielen

Prince Fibre heeft verschillende buisprofielen in twee soorten materiaal. Wij hebben dikwandige en dunwandige buizen van de materialen carbon en glasvezel. De buizen worden toegepast in bijvoorbeeld de luchtvaart, machinebouw, automotive industrie en sportartikelen. Wij hebben buizen met een diameter tussen de 2 en 80 millimeter. U kunt er bij ons ook voor kiezen om een profiel om maat te laten maken. Prince Fibre ontwikkelt en produceert het product wat u nodig heeft. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Dan zoeken wij samen naar een passend product.

Carbon profielen

Hoge stijfheid en lichtgewicht

Prince Fibre produceert voor de Europese markt gepultrudeerd carbon. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige, vezel versterkte composiet profielen. Onze carbon buisprofielen worden toegepast in verschillende industrieën als machinebouw, jachtbouw, constructie en in de luchtvaart. Wij hebben verschillende carbon buisprofielen bij Prince Fibre, zoals dikwandige carbonbuizen en dunwandige carbonbuizen. Deze carbonbuizen zijn verkrijgbaar in diameters tussen 2 en 80 millimeter. De lengtes 1.000, 2.000 en 6.000 zijn bij ons verkrijgbaar. Wanneer hoge stijfheid en lichtgewicht gewenst zijn, is carbon de juiste keuze.

dunwandige buis carbon

Glasvezel profielen

Vervanger traditionele materialen

De glasvezel profielen worden vaak gebruikt om de traditionele materialen, zoals staal en aluminium, te vervangen. Glasvezel is een goede vervanger door de goede combinatie van lichtgewicht en isolerende eigenschappen. Prince Fibre heeft verschillende mogelijkheden in glasvezelprofielen. Zo hebben wij dikwandige buizen en dunwandige buizen. Naast de buisprofielen heeft Prince Fibre ook glasvezel staven, kokers en maken wij hoogwaardige composiet profielen specifiek op maat. Een groot deel van onze glasvezel profielen leveren wij direct uit voorraad. De buizen zijn verkrijgbaar in diameters tussen de 2 en 80 millimeter. Voor de binnen- en buitendiameter worden toleranties gehanteerd van ongeveer 0.2 millimeter.

dikwandige glasvezel buis

Nog vragen?

Contact buisprofielen

Heeft u nog vragen over de verschillende buisprofielen of over andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze vele kennis en ervaring staan wij klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste profielen.

Contact us

Make a non-binding appointment